Home > Sponsoring

Sponsoring

Vroeger was de winkel van de warme bakker de plek waar de laatste nieuwtjes werden uitgewisseld. Als een bakker ergens mee kon helpen, dan deed hij dit. Ook nu is Bakker Ammerlaan er voor de buurt. Met haar 28 buurtwinkels, met passend assortiment en persoonlijke aandacht. Initiatieven uit de buurt waardoor buurtgenoten nader tot elkaar komen, draagt Bakker Ammerlaan een warm hart toe. Wij helpen graag bij deze niet-commerciele initiatieven door het beschikbaar stellen van producten. Maar natuurlijk kunnen wij niet alle aanvragen positief beantwoorden.

Sponsorbeleid

Sponsoring in producten voor bijvoorbeeld een sociale buurtactiviteit of waardebonnen voor verlotingen behoren tot onze sponsormogelijkheden. Wij doen dit specifiek voor stichtingen, verenigingen, scholen of andere non-profit organisaties. Wij sponseren maximaal 1 keer per jaar per organisatie. Wij sponsoren niet in de vorm van geld.

Roparun

Wij ontvangen veel aanvragen voor het sponsoren van teams die meedoen aan de Roparun. Om ieder team een eerlijke kans te geven vragen we om de aanvraag in te dienen via dit formulier. Belangrijk hierbij is dat de teamleden uit de buurt van onze winkels komen. Tevens vragen we aan het team (als kleine tegenprestatie) om zichtbaarheid te geven aan Bakker Ammerlaan voor, tijdens of na de Roparun. In maart 2018 maken we de 4 teams bekend die van ons het sponsorpakket met diverse soorten brood ontvangen.

Kent u een goed initiatief voor de buurt waarbij Bakker Ammerlaan kan helpen, maak dan een zo kort mogelijke beschrijving en op welke manier u denkt dat Bakker Ammerlaan kan helpen. U kunt dit inleveren bij onze winkels of via onderstaand formulier. U ontvangt zo snel mogelijk onze reactie.

Evenement *:
Datum *:
Korte omschrijving *:
(voor wie bedoelt, aantal verwachte bezoekers/ deelnemers)
Locatie evenement *:
Vraag aan Bakker Ammerlaan *:
Tegenprestatie *:
(hoe kunt u Bakker Ammerlaan vermelden
bij toekenning sponsorverzoek)
Uw naam *:
E-mailadres *:


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen.

© 2018 Bakker Ammerlaan | privacy | disclaimer | MeoModo DWS
Bakker Ammerlaan op FacebookBakker Ammerlaan op TwitterOnline bestellen bij Bakker Ammerlaan