Home > Nieuws

Paasassortiment 2018

De komende tijd vind u steeds meer heerlijke paasproducten in onze winkels. Naast de talrijke succesvolle klassiekers hebben we ook dit jaar weer een aantal leuke, verrassende producten aan het assortiment toegevoegd.

Nieuw dit jaar is de smeiley, gemaakt van witte chocolade met gele kleurstof en gedecoreerd met marsepein. Ook heerlijk en al jaren in ons assortiment de chipolata paastaart, met dit jaar een compleet nieuw uiterlijk.

Ook nieuw dit jaar zijn de druipeieren, de basis is een heerlijk melkei waarover heen pure, witte en melkchocolade is gegoten.

Opening van onze nieuwe winkel aan de Plaats 4, Bleiswijk

Onze winkel aan het Bleiswijkse Kranenburgplein is verhuisd naar de Plaats 4 in Bleiswijk. In deze winkel bakken we ook het heerlijke desembrood Ammerlaan Authentiek in een echte stenenvloeroven. Daarnaast verkopen we natuurlijk onze dagelijks verse brood- en banketproducten die we maken in eigen bakkerij. Naast de winkel kunnen bezoekers ook terecht voor een vroeg ontbijt, lunch of een gezellige high tea in ons Bakery Café. Maar natuurlijk ook om te genieten van een lekker kopje koffie, thee of iets fris. Met natuurlijk iets lekkers erbij van de bakker. En heeft u onze mooie tijdlijn in deze nieuwe winkel al gezien? Deze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 7 uur. Meer informatie op de speciale winkelpagina..............................................................................................................................................................................................................................................................................................

Ons volkorenbrood als beste getest door de Consumentenbond

'Een perfect Nederlands volkorenbrood' en'1 van de favorieten van het smaakpanel' aldus de leden van het smaakpanel van de Consumentenbond. Hierdoor kreeg ons volkorenbrood het stempel 'beste uit de test' Met het testoordeel van 7,3 en de hoogste en maximale score van 5 sterren voor zowel smaak als het vezelgehalte zijn we natuurlijk apetrots. Bovendien is ook dit brood nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Vast, dagelijks voordeel: elk 2e brood kost € 1,50.

................................................................................................................................................................................................................................................................

Onze ‘Brownie’ scoort een 8,13 bij de productbeoordeling van het NBC

Kwalitatief goede producten zijn voor ons erg belangrijk. Om deze kwaliteit te borgen laten wij onze producten regelmatig keuren door het NBC (kennis- en adviescentrum voor de bakkerij). Zij voeren onafhankelijke productkeuringen uit. Dit keer was onze Brownie aan de beurt. Dit product werd beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van 8,13.

Ammerlaans Brownies

Onze Brownies zijn smeuïg met een krokant bovenlaagje, zoals dit hoort bij Brownies. Daarnaast hebben ze een heerlijk, volle chocoladesmaak, vinden wij. Dit werd bevestigd door het NBC. Voor de onderdelen ‘vorm’, ‘afwerking’, ‘uitwendige kleur’, ‘bakaard’, ‘structuur’, ‘eeteigenschappen’ scoorde onze Brownie een 8. Voor het onderdeel smaak een 9. De precieze ingrediënten weten? Kijk op de productpagina van deze website.

De beoordeling

De keuring van het NBC is onafhankelijk. Producten die voor een keuring worden aangeboden worden omgepakt in een blanco verpakking en voorzien van een monsternummer. Hierdoor zijn de producten dus anoniem en onherkenbaar. Een team van keurmeesters voeren de keuring uit op een aantal vaktechnische onderdelen.

................................................................................................................................................................................................................................................................

Broodactie

In al onze winkels is in de maand mei de nieuwe broodactie van start gegaan.

Elke dag krijgt u bij aankoop van twee broden, het tweede brood voor 1,50 euro.

Het voordeligste brood is dan 1,50. De actie geldt voor alle broden, uitgezonderd het gevuld brood en het stokbrood.

..................................................................................................................................................................................................................................

Bakkerscadeaukaart Postcodeloterij.

Heeft u een Bakkerscadeaukaart van 7,50 gewonnen in de Postcodeloterij?
Deze kunt u inleveren in al onze winkels. Houdt hierbij rekening met het volgende:

 • De Bakkerscadeaukaart is geldig in al onze winkels.
 • Winnaars mogen uit ons hele assortiment kiezen.
 • De kaart moet in één keer besteed worden.
 • Extra aankopen (boven de 7,50) moeten betaald worden aan ons.
 • Wordt er minder besteed (onder de 7,50) mogen we geen geld teruggeven.
 • De Bakkerscadeaukaart wordt altijd door ons ingenomen.

..............................................................................................................................................................................................................................................................................

Brood: lekker, gezond en rijk aan energie

Brood is gezond, voedzaam, lekker en het geeft ons de broodnodige energie.

De bakker maakt een royaal assortiment brood van wit tot volkoren en meergranen, van zacht tot krokant.

Ammerlaan Authentiek

En wat te denken van ons Ammerlaan Authentiek: een brood, bereid met desem op basis van meel/bloem, water en zout. Het krijgt een heel lange tijd om te rijzen en daarom heeft dit robuuste, krokante brood een heerlijke volle smaak.

Zie hieronder verschillende broden uit het assortiment van Ammerlaan Authentiek.

Ons handgemaakte desembrood Ammerlaan Authentiek is te koop in al onze winkels.

Het authentieke brood wordt op een natuurlijke manier gemaakt met uitsluitend meel, water en zout. Dit is dé basis voor brood. Om het deeg te laten rijzen wordt desem toegevoegd in plaats van bakkersgist. Natuurdesem, dat wordt gemaakt van graan en water, werd al sinds de 4e eeuw voor Chr. toegepast om brood luchtig te maken. Bakker Ammerlaan kiest zelf de granen uit om daar desem van te maken. Een uitgekiende melange van diverse graansoorten zorgt voor een lekkere smaak van het brood. Het deeg krijgt minimaal 24 uur de tijd om te rusten en te rijpen. Pas daarna worden er met de hand broden van gevormd en worden zij gebakken. Door dit lange rijpingsproces krijgt het brood zijn kenmerkende volle smaak. Het is een stevig brood.

Bakker Ammerlaan maakt meerdere soorten authentiek brood, zoals:

 • wit brood
 • meergranen brood
 • spelt brood
 • rozijnen-noten brood
 • stokbrood

Ovenvers smaakt het brood het lekkerst en om het krokant en goed van smaak te houden wordt het verpakt in een papieren zak.
Wilt u het brood pas de volgende dag eten, dan kunt u het ongeveer 10 minuten in een oven met een temperatuur van 200 ºC zetten. Eventueel kunt u het brood eerst met wat water besprenkelen

© 2018 Bakker Ammerlaan | disclaimer | MeoModo DWS
Bakker Ammerlaan op FacebookBakker Ammerlaan op TwitterOnline bestellen bij Bakker Ammerlaan