Paaseieren

Onze chocolade artikelen, de hazen en paaseieren, worden gegoten met chocolade van de beste kwaliteit.

De eierschalen worden in onze bakkerij gegoten en verpakt in folie. Voor de afwerking gebruiken wij zijden lint en fleurige corsages. De eitjes en bonbons in of op de eieren zijn van banketbakkerskwaliteit.

Het ei-huisje

Het huisje bestaat uit een ei met een dakje van chocolade en een voetje van zachtere chocolade. Het wordt gegarneerd met de tekst "vrolijk pasen".

Het huisje is ca. 19 cm hoog en leverbaar in melk-, witte en pure chocolade.

Eimoji's

De Eimoji wordt gemaakt van witte chocolade met gele kleurstof. Aan de buitenzijde zit marsepein decoratie waar het ei een smeiley wordt.

De eimoji is ca. 17 cm hoog.

Karamel zeezoutei

Dit is een ei van melkchococolade. Aan de binnenkant zijn de schalen bestreken met een laagje karamel-zeezout. De crispy bolletjes aan de voorkant hebben ook deze smaak.

Het ei is 17 cm hoog. UITVERKOCHT

Ei met 5 bonbons

Dit ei bestaat uit drie chocolade schalen. Op het grotere ei liggen 5 stuks bonbons en het is gevuld met 10 eitjes. (zie de foto van het ei met groene strik)

Het ei wordt gemaakt van melkchocolade en verpakt in folie met zijden strik en corsage in de kleuren geel of groen. Het wordt geleverd in een gele paaseidoos. UITVERKOCHT

Groot ei met bonbons

Dit is een fors ei, dat wordt gemaakt van drie melkchocolade schalen met daarop 17 bonbons. Het ei wordt gemaakt van melkchocolade en verpakt in folie met zijden strik en corsage in de kleuren geel of groen.

Het wordt geleverd in een gele paaseidoos. (de onderste foto, ei met gele strik) UITVERKOCHT

Voor prijzen of bestellen klikt u hier

© 2018 Bakker Ammerlaan | privacy | disclaimer | MeoModo DWS
Bakker Ammerlaan op FacebookBakker Ammerlaan op TwitterOnline bestellen bij Bakker Ammerlaan