Home > Familiebedrijf profiel

Bakker Ammerlaan

Familiebedrijf

Bakker Ammerlaan is een familiebedrijf dat wordt geleid door de vijfde generatie. De eerste bakker, Leonardus Ammerlaan, begon in 1896 een bakkerij met een kleine winkel in de Bleiswijkse Dorpsstraat. Op deze plaats is de bakkerij 106 jaar gevestigd geweest.

In 2002 is het nieuwe pand op het bedrijventerrein te Bleiswijk betrokken. Vanuit deze bakkerij worden 28 eigen winkels van brood en banket voorzien. Deze winkels liggen binnen een straal van ongeveer 25 kilometer rond het bedrijf.
Ze bevinden zich in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delft, Hazerswoude, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nootdorp, Pijnacker, Rotterdam, Schiedam, Waddinxveen, Zevenhuizen en Zoetermeer.

Hygiëne en veiligheid

Het succes van Bakker Ammerlaan is mede te danken aan de inzet van 260 professionele medewerkers. Daarnaast staan kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel.

Het bedrijf voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de hygiëne- en voedselveiligheidscode voor de brood- en banketbakkerij. Bakker Ammerlaan is dan ook HACCP gecertificeerd en kan voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Hierdoor kunnen we op elk moment de hoogste kwaliteit en hygiëne garanderen.

De foto's

Op de foto links zien we de bakkerij en ervoor het oude woonhuis met een kleine winkel. Naast de oude bakkerij met de hoge schoorsteen, staat het gebouw van de toenmalige openbare lagere school. In 1934 werd een nieuw pand gebouwd voor de winkel en het woonhuis. Op de foto in het midden staat de bakker (Jaap Ammerlaan) met de mandenfiets. De foto rechts is van het huidige logo van Bakker Ammerlaan, dat in 1995 in gebruik genomen is.

© 2017 Bakker Ammerlaan | disclaimer | MeoModo DWS
Bakker Ammerlaan op FacebookBakker Ammerlaan op TwitterOnline bestellen bij Bakker Ammerlaan